Пољопривредно – хемијска школа „Др Ђорђе Радић“ Краљево

Дан школе

Објављено 14.05.2023 у »Значајни датуми

У нестрпљивој чежњи за пролећем, са истом знатижељом, дочекали смо Ђурђевдан, као коначну потврду да све изнова рађа се и цвета.
И ове године, ученци наше школе, уз помоћ наставника Маје Лазовић и Владимира Грујића, потрудили су се да школски ђурђевдански програм буде пропраћен великим аплаузом. То је, увек, потврда да се труд и рад у сваком времену вреднују.
Приредбу је отворио хор Верског клуба извођењем државне Химне, а кроз програм нас је провела Снежана Радевић. Рефлексије о Светом Ђорђу наставнице Маје Лазовић, говорила је Теодора Гајовић, а кроз програм су се смењивале мисли о школи и њеном Дану ученица Милица Поповић и Ирене Петровић. Програм су оботатила солистичка извођења изворних песама „Гугутка гукала“ Јане Тимотијевић, „Грачаница“ Магдалена Максимовић и „Црвен цвете“ Милице Трајковић.
Приредбу је употпунила Емилија Вуксановић рецитовањем песме „Хиландар“ Ивана В. Лалића.
На крају програма директор школе Светлана Младеновић поделила је захвалнице ученицима који су се током године истакли у бројним наставним и ваннаставним активностима, учешћем у школским, локалним и међународним пројектима, постигнутим резултатима на такмичењима…
Приредбу је заокружила песма „Хеј, драги, драги“ у извођењу хора Верског клуба.
Делић атмосфере пренео је на филм професор Верске наставе Владимир Грујић.
Погледајте!

Top